Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Alanya Belediyesi Park ve BahçelerMüdürlüğü’nce her yıl düzenli olarak organize edilen En Güzel Balkon Bahçeyarışması için geri sayım başladı. Başvuru sırasında tüm katılımcılar,yarışmaya katılmak istedikleri mekanlarının fotoğraflarını elektronik ortamdateslim edecek. Ön elemenin dijital teslimler üzerinden yapılacak olup finalekalan mekanların ise jüri üyeleri tarafından değerlendirileceği açıklandı.

JÜRİ DEĞERLENDİRMESİ 24-25MAYIS’TA

Alanya belediyesi en güzel balkon bahçeyi seçiyor
Alanya belediyesi en güzel balkon bahçeyi seçiyor

Akdeniz Üniversitesi MimarlıkFakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Reyhan Erdoğan, AlanyaBelediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarları Odası AlanyaTemsilcisi Kübra Tuğçe Bekrioğlu, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı veKentsel Tasarımcı Seda Şanlıdere, Köşe yazarı ve Çevre Gönüllüsü İsmailHaboğlu, Fotoğraf Sanatçısı İlhami Yetkin’den oluşan jüri üyeleri, 24-25 Mayıs2021 tarihleri arasında finale kalan katılımcıları değerlendirecek.

YÜCEL: “TEDBİRLERDE EN GÜZELAKTİVİTE OLACAK”

Alanya Belediye Başkanı Adem MuratYücel yaptığı açıklamada, düzenleyecekleri yarışmanın Covid-19 tedbirlerisürecinde vatandaşlara güzel bir aktivite olacağını vurgulayarak şunlarısöyledi; “Bilindiği gibi tüm dünyada görülen Koronavirüs (covid-19) Ülkemizdede etkisini devam ettiriyor. Bu süreci evinde geçirecek vatandaşlarımızın hemevde sıkılmalarının önüne geçmek hem de hobi edinmelerini sağlamak amacıylageleneksel olarak düzenlediğimiz En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’nakatılmalarını istiyoruz. Bu dönemde evde geçirecekleri süreyi kendi balkon vebahçelerini hazırlamakla geçirmelerinin çok güzel bir aktivite olacağınainanıyoruz.”

BAŞVURULAR ONLİNE OLACAK

Yarışmaya katılmak isteyenvatandaşların, yarışma tarihine kadar Alanya Belediyesi resmi internetsitesindeki başvuru formları doldurulduktan sonra ( park_bahceler@alanya.bel.tr ) veya WhatsApp (+90 537 990 2527) üzerinden bilgi alıp, başvuru işlemlerinin yapılabileceğiaçıklandı.