Alanya Belediyesi, sokaktayaşamak zorunda kalan evsiz vatandaşlara her yıl olduğu gibi bu yıl da sahipçıkmaya devam ediyor. Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi koordinesindeoluşturulan ekiplerce, sokakta yaşayan evsiz vatandaşlar tespit edilerek sıcakyuva ihtiyaçları gideriliyor. Sokakta yaşadığı tespit edilen evsiz vatandaşlar,Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince anlaşmalı otellereyerleştirilerek takibi yapılıyor.

148 EVSİZ VATANDAŞIN BARINMA İHTİYACIGİDERİLDİ

Alanya belediyesi evsiz vatandaşları unutmuyor
Alanya belediyesi evsiz vatandaşları unutmuyor

Alanya Belediyesi, pandemi dönemive soğuk kış aylarının başlamasıyla birlikte harekete geçerek, evsizvatandaşların barınma ihtiyacını gidermeye devam ediyor. Alanya Kaymakamlığı veAlanya Belediyesi, Covid-19 pandemisinin başlamasıyla birlikte 56 evsiz vatandaşabarınma hizmeti sağlarken, 92 evsiz kişinin de ulaşım masraflarını karşılayarakmemleketlerine gönderdiği açıklandı.

NURGÜL: “GÖRENLER 444 82 07NUMARALI ÇÖZÜM HATTIMIZA BİLDİREBİLİRLER”

Alanya Belediyesi SosyalYardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül yaptığı açıklamada; “Özellikle Aralık ayıylabirlikte başlayan soğuk kış gecelerinde sokakta yaşamak zorunda kalan evsizvatandaşlarımızı görenler, 444 82 07 numaralı Çözüm Masası’ndan ya da AlanyaBelediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müze direk müracaatla onlara yardımcıolabilirler.” dedi.