Şehirmerkezinin yanısıra doğu ile batı Alanya'nın mahalle ve kırsalında da yolçalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri Kestel, Türktaş, Yeşilöz,İspatlı, Avsallar, Konaklı, Beldibi, Çıplaklı, Oba, Çamlıca ve BaşköyMahallesi’nde beton yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

BAŞKAN YÜCEL; “TÜM BÖLGELERDE SEFERBERLİK HALİNDE ÇALIŞIYORUZ”

 Altyapı çalışmaları da gerçekleştirenekiplere, çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden bölge sakinleri,Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ettiler.

AlanyaBelediye Başkanı Adem Murat Yücel ise "Alanya'da halkımızın ulaşım konforunuarttırmak amacıyla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız olarakçalışmaya devam edeceğiz. Tüm bölgelerimizde çok kapsamlı bir yol seferberliğibaşlattık.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DOĞU BÖLGESİNE 110 KM ASFALT SÖZÜ

Doğumahallerinde asfalt hazırlığı için yol düzenleme ve altyapı çalışmalarınınsürdüğünü ifade eden Başkan Yücel, “Bu bölgelerde söz verdiğimiz gibi 110kilometre bölge yolunu asfaltla buluşturacağız. Şu an ekiplerimiz Demirtaş veçevre mahallelerinde yol düzenleme çalışmasını sürdürüyor. Şimdiden halkımızahayırlı olsun.” dedi.