Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türk Standartları Enstitüsü AkdenizBölge Koordinatörlüğü Alanya Temsilciliği’ni ziyaret etti. Başkan Yücel’eziyaretinde Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Uysal eşliketti. Büyükhasbahçe Mahallesi 501 Sokak’ta faaliyetlerini sürdüren AlanyaTemsilciliği’ni ziyaret eden Başkan Yücel’i, Akdeniz Koordinatörü HasanDemirtaş ve ekibi karşıladı.

ALANYA’NIN BAŞARISI TÜRKİYE ORTALAMASINI GERİDE BIRAKTI

Alanya’da asansörlerde %94 güvenlik ortalaması yakalandı
Alanya’da asansörlerde %94 güvenlik ortalaması yakalandı

1 planlamacı, 5 Makine Mühendisi, 6 Elektrik-Elektronik Mühendisi olmaküzere toplam 12 personelle hizmet veren TSE Alanya Temsilciliği, geride kalan 5yılda Alanya Belediyesi ile ortak yürüttüğü çalışmalarla başarılarına başarıkattı. Kurulduğunda %12 seviyelerinde olan asansör güvenliği, bugün itibariyle%94 seviyesine ulaştı ve Türkiye ortalamasının çok üzerine çıktı.

Alanya’da asansörlerde %94 güvenlik ortalaması yakalandı
Alanya’da asansörlerde %94 güvenlik ortalaması yakalandı

HİZMET YELPAZESİNİ GENİŞLETTİ

2015 yılında Alanya’da faaliyete geçen ve hızla gelişen AlanyaTemsilciliği, asansör denetiminin yanı sıra, Araç Kontrol Merkezi’nde verilenhizmetle birlikte vatandaşlar, Antalya AKM’ye gitmeden kontrollerini yaparakzamandan ve paradan tasarruf sağlıyor. Bunun yanısıra TSE Alanya Temsilciliği’ndeHizmet Yeri Belgelendirme, Ölçü Aletleri Muayeneleri, İş Ekipmanları PeriyodikMuayene, Elektriksel Ölçüm ve Radar Muayene hizmetleri veriliyor.

BAŞKAN YÜCEL TEBRİK ETTİ

Alanya Belediyesi ve TSE iş birliğinde, Alanya sınırları içerisinde gerçekleştirilençalışmaları dikkatle dinleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hemBelediye ekiplerini hem Akdeniz Koordinatörü Hasan Demirtaş ve ekibini tebrikederek, başarılarının devamını diledi.