Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek ACE of MICE Awards’un bilgilendirme toplantısına katıldı. Başkan Böcek,

Antalya’nın bugüne kadar pek çok uluslararası organizasyona başarıyla ev sahipliği yaptığını belirterek, bundan sonra da düzenlenecek her türlü fuar ve kongreye destek vereceklerini söyledi.

 

 7-9 Kasım 2021 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards; Türkiye’de ilk defa düzenlenecek ve turizm ile etkinlik sektörünün duayenlerini bir araya getirecek. Etkinlik kapsamında yerli ve yabancı şirketlerin satın alma heyetlerinin de katılımıyla toplantılar da düzenlenecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en önemli MICE (kongre) destinasyonlarından biri olan Antalya’da düzenlenecek bu organizasyonun basın lansmanına katılarak, organizasyonun Antalya için önemine vurgu yaptı.

ANTALYA’DA NE YAPSAK YAKIŞIR

Toplantıda konuşan Başkan Böcek, pandemiden etkilenen ve yavaş yavaş toparlanma sürecine giren Antalya turizmi için Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards organizasyonunun tanıtım açısından önemli bir şans olduğunu söyledi. Antalya’nın kongre, fuar gibi uluslararası organizasyonlarda kendini kanıtlamış bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Böcek, “Antalya’mızda ne yapsak yakışıyor. Antalya bizim her şeyimiz. Belediye Başkanı arkadaşlarımızla Antalya Turizm Altyapı Birliği’ni kurduk. ANTAB Meclis üyesi arkadaşlarımız arasında turizmciler de var. Hep birlikte turizm için Antalya’mızda yapılması gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. Bizim de yapmamız gereken ne varsa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı kardeşiniz, arkadaşınız olarak bütün ekibimle emrinizdeyim. Düzenlenecek her türlü fuar ve kongreye destek olacağız” dedi.