Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Tour of Antalya 2022 Bisiklet Turu kapsamında düzenlenen ‘İklim Değişikliği Farkındalık Sürüşü’nde pedal çevirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Tour of Antalya 2022 kapsamında Antalya Müzesi önünden başlayan ‘İklim Değişikliği Farkındalık Sürüşü’ temalı turun son etabına katılarak, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte pedal çevirdi. Başkan Böcek, etabın son bulduğu Cumhuriyet Meydanı’nda ve Tophane Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti. 

ÖDÜL VERDİ

Başkan Böcek, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ödül törenine de katıldı. Tour of Antalya'nın son etabında Genel Ferdi Klasman liderliğini koruyan Uno-X takımından Jacob Hindsgaul şampiyon oldu. Corendon Airlines sponsorluğundaki Dağların Kralı Mayosunu kazanan Felbermayr Simplon Wels takımından Daniel Turek'e turuncu mayoyu ve ödülünü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ile birlikte verdi.

DÜNYA İZLEDİ

Etkinliği değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya olarak bir çok fuar ve etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Tour of Antalya’ya 17 ülkeden 70 takım ve 161 sporcu katıldı. Dünya bu etkinliği canlı olarak izledi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinliği sorunsuz bir şekilde tamamlıyoruz. Ödül kazanan sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE

Etkinlik kapsamında iklim değişikliğine farkındalık için pedal çevirdiklerini ifade eden Başkan Böcek, “Gelecek nesillere güzel bir çevre ve dünya bırakmalıyız. Bunun için biz yerel yönetimler bakanlıklarla birlikte çalışmalıyız. Daha aydınlık, daha temiz ve sağlıklı bir dünya diliyorum” diye konuştu.