Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan ve yönetimini ziyaret etti. Ulaşım esnafının her zaman yanında olduğunu söyleyen Başkan Böcek, taşıyanın da taşınanın da mutlu olduğu bir sistem yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

 

Antalya Otobüsçüler Odası’nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Oda Başkanı Yasin Arslan ve yönetimi ile görüştü. Son dönemde art arda gelen yakıt zamları ve artan maliyetlerin gündeme geldiği toplantıda Başkan Böcek, ulaşım esnafına destek olmayı sürdüreceklerini söyledi. Oda Başkanı Yasin Arslan da destekleri için Başkan Böcek’e teşekkür etti.

DESTEK SÜRECEK

Konyaaltı Belediye Başkanlığı sürecinde de her zaman ulaşım esnafının yanında olmaya ve onlara sahip çıkmaya gayret gösterdiğini söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Ulaşım sektörünün zor günlerinde yine yanınızda olmaya devam edeceğiz. Antalya’da ulaşım sektöründeki faaliyet gösteren başta otobüsçü arkadaşlarım olmak üzere, taksici esnafımızın, nakliyatçı kardeşlerimizin son zamanlardaki akaryakıt zamlarıyla ilgili sıkıntılarını, her türlü masrafınızı ulaşım sektörünün içerisinden gelmiş birisi olarak iyi biliyorum. Vatandaşlarımızın da ekonomik olarak zor durumda olmasından dolayı hem taşınanları hem de taşıyanları koruyarak elimizden geldiğince yardımcı olacağız” dedi.

ULAŞIM ESNAFINDAN TEŞEKKÜR

Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan da, ulaşım esnafının yaşadığı zor süreçte Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi dahilinde her zaman esnafa katkı sağladığını vurguladı. Desteğinden dolayı ulaşım esnafı adına Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür eden Arslan, “İnşallah önümüzdeki süreçte de hep birlikte Antalya’da ulaşımın sorunsuz devam

etmesi için el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.