Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan Bayramı’nda aileleri ile birlikte bayram geçirmek için memleketlerine gitmek isteyen üniversite öğrencileri için başlatılan ‘Askıda Bilet’ kampanyasına destek verdi.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte memleketlerine gitmek isteyen üniversite öğrencilerinin sesine duyarsız kalmadı. Başkan Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları ve Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı işbirliği ile başlatılan ‘Askıda Bilet’ kampanyasına destek olduğunu açıkladı.

Bayram Buluşmalarına Vesile Olalım

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, twitter hesabından yaptığı açıklamada “Haydi hep birlikte heyecan ve özlemle beklenen bayram kavuşmalarına vesile olalım. Bu sevgi hareketine hep beraber katılalım” diyerek üniversite öğrencilerinin aileleri ile kavuşmasına desteğini bildirdi. Üniversite öğrencilerine destek olmak isteyenler askidagencbilet.com adresi üzerinden üniversite öğrencilerine destek olabiliyor. 18-25 yaş arası örgün olarak üniversitede eğitim gören her öğrenci  http://askidagencbilet.com  sitesi üzerinden bilet talebi oluşturabiliyor. Kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlar ise 27 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında bilet alarak, üniversite öğrencilerinin Ramazan Bayramı’nda ailelerin yanına gitmelerine katkı yapabiliyor.