Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Türkiye’ye teşekkür etti

“Bomba gibi”

Başkan Böcek’ten İlk Fotoğraf Ve Açiklama
Başkan Böcek’ten İlk Fotoğraf Ve Açiklama

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ndeki odasından ilk kez Türkiye’ye seslendi. Taburcu olmaya hazırlanan Başkan Böcek, tüm sağlık çalışanlarına ve kendisi için dua eden herkese teşekkür etti. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan da, “Başkanımız bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisinin ardından taburcu olmaya hazırlanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten ilk fotoğraf ve açıklama geldi. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın ziyaret edip durumunu sorduğu Başkan Böcek, gülen yüzü ve enerjisiyle tüm Türkiye’yi sevince boğdu.

TÜRKİYE’YE TEŞEKKÜR

Başkan Böcek, ‘Nasılsınız Başkanım’ diye soran Özkan’a sayenizde iyiyim yanıtını verdi ve şunları söyledi: “Sayenizde iyiyim. Şu anda 100 günü geçtik. Bu süreçte gece gündüz demeden şahsınızda tüm sağlık çalışanlarımıza, dua eden arayan soran herkese teşekküre diyorum. Yardımcı arkadaşlar dahil hemşirelerimiz, doktorlarımız gece gündüz demeden çok ilgilendi. Dualarımız size. Her şey için tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum”

ALLAH BİRDAHA GÖSTERMESİN

Prof. Dr. Özlenen Özkan da, her hastalarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, “Siz Antalya için önemli bir isimsiniz. Çok mutluyuz sizi böyle gördüğümüz için. İnşallah görevinizin başına da en kısa zamanda sizi görmek istiyoruz. Bakışlarınız enerji dolu zaten. İnşallah çok iyi şeyler yapacaksınız Antalya için. Geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin” diye konuştu.

BAŞKANIMIZ BOMBA GİBİ

Rektör Özkan, ziyaret sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız sabah saatlerinde ziyaret ettim. Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun” ifadelerini kullandı.