Danimarka Türkiye Büyükelçisi Danny Annan, Alanya’da yaşayan Danimarkalılaradına kentte sağlanan huzur ve güvenlik için Alanya Belediye Başkanı Adem MuratYücel’e teşekkür etti. Büyükelçi Annan; “Şehrinizde ikamet eden 362 Danimarkalıvar. Alanya'nın denizi ve güneşi ile şehir hayatından çok memnunlar. Onlaradına hizmetleriniz için size teşekkür ediyorum.” dedi.

ANNAN: “YERLEŞİK DANİMARKALILAR ÇOK MUTLU”

Başkan yücel danimarka büyükelçisi annan’ı ağırladı
Başkan yücel danimarka büyükelçisi annan’ı ağırladı

Alanya ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Büyükelçi Danny Annan; “AlanyaBelediyesi’ne ve tabi siz değerli Belediye Başkanı’na bu kente verdiğiniz hizmetleradına teşekkür etmek istiyorum. Şehrinizde 4363 mülk sahibi 362 Danimarkavatandaşı yaşıyor ve hepsi çok mutlu. Alanya Fahri Konsolosu Metin Atalay ileŞehir yönetiminin uyum içinde çalışmasından Danimarka halkı çok memnun.” dedi.

Başkan yücel danimarka büyükelçisi annan’ı ağırladı
Başkan yücel danimarka büyükelçisi annan’ı ağırladı

“DANİMARKALI KOMŞULARIMIZLA BİRLİKTE YAŞAMAKTAN MUTLUYUZ”

Danimarka Türkiye Büyükelçisi Danny Annan ve Alanya Fahri Konsolosu MetinAtalay’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Belediye Başkanı AdemMurat Yücel; “Alanya’mız deniz kum güneşten ibaret değil. Burada huzur ve mutlubir şekilde bir arada yaşamayı başaran çok dilli, çok dinli ve çok medeniyetlibir toplumdan bahsediyoruz. Şehrimiz güvenliği, doğal ve tarihi güzellikleri,kazandırdığımız hizmetlerle Türkiye’nin gözbebeği diyebiliriz. Danimarkalıkomşularımız da tıpkı diğer yerleşik yabancı dostlarımız gibi huzur içerisindeburada hayatlarını idame ediyorlar.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükelçi Danny Annan’a ziyaretinanısına ‘Sevgi Taşı’ hediyesi takdim etti.