BelediyeBaşkanı Yücel mesajında, “Gazilik, kutlu ve kutsal değerler uğruna her şeyigöze alan inanmış bir kalbin, irfanla yoğrulmuş bir ruhun tanımıdır. ‘Ölürsekşehit, kalırsak gazi oluruz’ diyerek istiklalini ve istikbalini savunmayısürdürmektedir. Gazilerimiz, temsil ettikleri değerlerin bilinciyle vatansevgileri ve yazdıkları kahramanlık destanlarıyla da yeni nesillere rehberliketmektedir.

Türkmilleti gazi bir millettir; hamuru vatan ve millet sevdasıyla yoğrulmuştur. Bağımsızlığımızgüvencedeyse, istikbalimiz de güvencededir.  Tarih kitapları Türk milletinin kahramanlıkdestanlarıyla doludur.

Başkan yücel’den gaziler günü mesajı
Başkan yücel’den gaziler günü mesajı

Belediyeolarak gazilerimiz için her türlü imkanı seferber etmek suretiyle eğitimdensosyal hizmete, sağlıktan evde bakıma atılması gereken tüm adımları atıyoruz. Herzaman destekçileri olmaya da devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizinkurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatanyapan milli mücadele gazilerimize ve terörle mücadelede yaralanan tümgazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türk Milletinin bekası uğruna bedellerödemiş kahraman gazilerimizin ‘19 Eylül Gaziler Günü’ kutlu olsun” dedi.