Görevegeldiği günden bu yana okullar yaptıran ve mevcut okullara tamir, parke, duvar,boya, bank, oyun gurubu vb. birçok maddi destek sağlayan Alanya BelediyeBaşkanı Adem Murat Yücel’e okul müdürlerinden teşekkür ziyaretleri gelmeye devamediyor. Bu kapsamda, 80 öğretmen ve 150 öğrenciye ev sahipliği yapan Sakine NesibeZamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ebru Bezci, plaket ve öğrencilerleyaptıkları Atatürk heykelini, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaretederek kendisine takdim etti.

HİÇBİR TALEBİMİZ GERİ ÇEVRİLMEDİ 

Başkan yücel’e eğitime destek teşekkürü
Başkan yücel’e eğitime destek teşekkürü

Alanya BelediyeBaşkanı Adem Murat Yücel’in okullarıyla alakalı her türlü taleplerineivedilikle cevap verdiğinin altını çizen Alanya Sakine Nesibe Zamanoğlu ÖzelEğitim Uygulama Okulu Müdürü Ebru Bezci; “Okulumuzun arka cephesindeöğrencilerimiz için tehlike arz edebilecek uçurum boyutundaki bölgeye, AlanyaBelediyesi ekipleri yeni duvar örerek tehlikeyi ortadan kaldırdı. Bunun yanındaokulumuzun elektrik, su, boya, parke ve tamirat gibi birçok unsurda taleplerimizleBaşkanımız ve ekibi ivedilikle ilgileniyor. Kendisine ve ekibine okulum veöğrencilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan yücel’e eğitime destek teşekkürü
Başkan yücel’e eğitime destek teşekkürü

YÜCEL: “EĞİTİME DESTEĞİMİZ KOŞULSUZ DEVAM EDECEK”

AlanyaBelediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerin yaptığı Atatürk büstü ve plaketinkendisi adına çok anlamlı olduğunu ifade ederek şunları söyledi; “AlanyaBelediyesi olarak okullarımızın, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin herzaman yanındayız. Onların talebi bizler için her zaman öncelikli konumunda.Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Alanya’mızın dört bir yanındaeğitime desteğimiz koşulsuz devam edecek.”