Bir Ramazan ayını daha geride bırakmanınhüznüyle, mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifadeeden Belediye Başkanı Yücel, “Bayramlar, kardeşlik ve hoşgörü duygularının enyoğun yaşandığı ender günlerimizdendir. Bayramlar büyüklerimizi, akraba vedostlarımızı, hastalarımızı ziyaret edip gönül aldığımız, dualarına mazharolduğumuz değerli zamanlardır. Pandemi dolayısıyla bu bayramı evimizdeailemizle geçirmek zorunda olsak da, bu mübarek günlerde ihtiyaç sahiplerineyardım elini uzatmak, kimsesizlere sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi deetkileyen koronavirüs salgını sebebiyle, bu bayramı sevdiklerimizden ayrıgeçiriyoruz. Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe vetemizliğe dikkat edersek eski bayramlarımızda olduğu gibi kucaklaşacağımız,büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpeceğimiz güzelgünlerimiz yakın olacaktır.

Başkan yücel vatandaşların ramazan bayramını tebrik etti
Başkan yücel vatandaşların ramazan bayramını tebrik etti

Vatandaşların huzurlu bir bayramgeçirebilmesi için 444 82 07 No’lu Çözüm Masası, Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizve icracı birimlerimiz bayram boyunca 24 saat görev başında olacaklardır.Küskünlüklerin sona erdiği, ruhumuza kardeşlik ve barış duygularının hakimolduğu, yeni umutların, yeni heyecanların yaşandığı, güzel ve sağlıklıgünlerimizin yakın olduğu huzurlu bir bayram diliyorum. Bu vesileyle baştaAlanya halkımız ve şehrimizdeki yerli ve yabancı misafirlerimiz olmak üzereaziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder,Yüce Rabbimden hayırlara vesile olmasını niyaz ederim” dedi.