Antalya Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve ülkemizde yükselişte olan elektronik sporlara (e-spor) yönelik çalışma başlattı. e-spor oyuncularının profilini, isteklerini daha iyi anlayabilmek ve fikirlerini sürece dahil edebilmek için anket düzenleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında da yer alan e-spor projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar öncesinde e-spor oyuncularının profilini ve isteklerini daha iyi anlayabilmek ve #bizbirlikteyaparız anlayışıyla onların fikirlerini sürece dahil edebilmek için anket düzenleniyor.

İSTEK VE İHTİYAÇLAR BELİRLENİYOR

Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ E-Spor Çalişmalarina Başladi
Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ E-Spor Çalişmalarina Başladi

www.abbsporhizmetleri.com adresinde yer alan ankette e-spor oyuncularının demografik özellikleri ve e-spor alanında Antalya’da ne gibi çalışmalar görmek istedikleri ile ilgili sorular yer alıyor. Anket ile e-spor alanında gençlerin bu alandaki istek ve ihtiyaçlarının ortaya çıkması sağlanarak, Antalya’da ne gibi etkinlikler düzenleneceği belirlenecek.

E-SPOR TAKIMI KURULACAK

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından süreç içerisinde e-spor takımı kurulması da planlanan çalışmalar arasında yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan anket sonucunda, ilk olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak ödüllü bir e-spor turnuvası düzenlenecek.

ANKET ONLİNE OLARAK DOLDURULACAK

“E-spor Oyuncusu musunuz?” başlığıyla düzenlenecek olan anket www.abbsporhizmetleri.com internet adresinde yer alan web form üzerinden düzenleniyor. Daha detaylı bilgi edinmek isteyenlerin 321 24 70 numaralı telefondan bilgi alabilecek.