Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Büyükşehir Belediyesi, gençlerin hayatın her alanında aktif olarak yer alabilmesi, kendi projelerini hayata geçirebilmeleri ve onların kişisel gelişimlerine destek olabilmek amacıyla ‘Gençlik Atölyeleri’ programını hayata geçiriyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak gerçekleştirilecek program kapsamında pek çok farklı konuda alanında uzman kişilerin katılımıyla atölyeler gerçekleştirilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından planlanan ‘Gençlik Atölyeleri’ programı kapsamında; proje yazma, yaratıcı yazma, dijital öğrenme alanları, girişimcilik, proje fikir atölyesi, oyun ve yaratıcı sektörler, e-spor gibi birçok farklı alanda belirli aralıklarla atölyeler düzenlenecek.

İLK GENÇLİK ATÖLYESİ: ‘SÖZÜN BÜYÜSÜ’

Büyükşehi̇r’den Gençli̇k Atölyeleri̇
Büyükşehi̇r’den Gençli̇k Atölyeleri̇

Gençlik Atölyeleri’nin ilki kelimelere ve yazmaya dair ‘Sözün Büyüsü’ atölyesi ile başlıyor. 24 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00 – 21.30 arasında planlanan program, yazar ve metin danışmanı Göksel Bekmezci tarafından zoom programı üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

UZMANLARDAN ATÖLYE ÇALIŞMASI

Program kapsamında; 26 ve 29 Ağustos’ta, gençlerin kendi projelerini hayata geçirebilmeleri, Antalya ve pandemi sürecinde ihtiyaç duyulan alanlarla ilgili proje üretebilmeleri için Proje Fikir Atölyesi, 28 Ağustos’ta ise oyunun yaşamımızdaki, eğitimdeki yeri ve gelecekte yaratıcı sektörlere dair Eğitim Araçları ve Program Tasarımcısı Tuğba Çanşalı tarafından Oyun ve Yaratıcı Sektörler Atölyesi gerçekleştirilecek. 2 Eylül’de ise Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Betül Secen Özer ve Öğrenci Azra Döngel tarafından E-Spor deneyimleri Atölyesi gerçekleştirilecek.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak ‘zoom’ programı üzerinden gerçekleşecek atölyelere www.abbsporhizmetleri.com internet adresinden başvurmak mümkün. Atölyelere katılmak isteyenler 0242 321 24 70 numaralı telefondan da detaylı bilgi alabilecek.