Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Ekipler gece boyu teyakkuzda bekledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece saatlerinde Antalya’nın bazı noktalarında aniden çıkan fırtına nedeniyle zarar gören noktalara anında müdahale ederek, olası tehlikelerin önüne geçti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, meteorolojiden bildirilen şiddetli yağış ve fırtına uyarısına karşı teyakkuza geçti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yağış ve fırtınaya nedeniyle gelen ihbarlara müdahale etti.

AĞAÇLAR BUDANDI

Gece saatlerinde Sinanoğlu Caddesi ve Yeşilbahçe Mahalleleri’nin bazı noktalarında çok şiddetli fırtına çıktı. Fırtına nedeniyle bazı ağaçlar devrildi. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hemen olay yerine intikal ederek devrilen ağaçları kaldırarak, olası tehlikelerin önüne geçti. Yeşilbahçe Mahallesi’nde bazı parklarda zarar gören ve tehlike arz eden ağaçlar da ekipler tarafından budandı.

İTFAİYE GÖREV BAŞINDA

Ekipler gece boyunca Antalya’yı gezerek, fırtına da zarar gören noktalara müdahale etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler de yağış ve fırtına nedeniyle oluşan su baskınlarında mağdur olan vatandaşların yardımına koştu. Tam donanımlı ekipmanlarıyla vatandaşın yanında yer alan İtfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşların da imdadına yetişti.