Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
‘Meddah ve Meşk-i Muhabbet’

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca gerçekleştireceği Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Çevrimiçi düzenlenen etkinlikler kapsamımda dün akşam Tiyatro Fayton’un sahnelediği ‘Meddah ve Meşk-i Muhabbet’ evlerden ilgiyle izlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Etkinlikleri; bu yıl pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor. Özel tiyatroları da destekleyen etkinliklerin ilkinde Düşevi Tiyatro Ekibinin Hazırladığı “Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan” izleyicilerle buluşmuştu.

NOSTALJİ YAŞANIYOR

İkinci gün Beyoğlu Sanat grubunun Gölge Oyunu “Karagöz’ün İftar Daveti” üçüncü gün ise Tiyatro Fayton topluluğunun “Meddah ve Meşk-i Muhabbet” ile devam eden çevrimiçi etkinlikler Antalyalılardan tam not aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ve Kanal V ekranlarından izleyiciyle buluşan etkinlikler Ramazan nostaljisi yaşattı.

ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİKLER

Ramazan ruhunu yaşatmak amacıyla özel olarak hazırlanan ve farklı tiyatro gruplarının yer aldığı “Çevrimiçi Ramazan Eğlenceleri” 30 gün boyunca her akşam saat 18.00’da ABB TV Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Hesapları ve Kanal V’den canlı olarak yayınlanıyor.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE İLK HAFTA

Ramazan 4. Gün   16.04.2021 - Kavuklu ve Pişekar 1 ‘’Ortaoyunu’’ - Mavi Bisiklet  

Ramazan 5. Gün   17.04.2021 - Ramazana Özel Direklerarası Müzikleri  - Penguen Sanat

Ramazan 6. Gün  18.04.2021  - Kavuklunun Kısmeti ‘’Ortaoyunu’’ - Kırmızı Kalem

Ramazan 7. Gün   19.04.2021  - İbiş ile Memiş - Tiyatro Fayton