Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Uluslararası Online Çocuk Şenliği’ devam ediyor. Online şenlik kapsamında, Çocuk Şarkıları Konseri ve çocuk oyunu ‘Sandığın Büyüsü’ evlere konuk oldu.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında Uluslararası Online Çocuk Şenliği düzenliyor. Yerel tiyatroların da desteklediği şenlik kapsamında her gün konserler ve tiyatro gösterileri çocuklarla evlerde buluşuyor.

SANDIĞIN BÜYÜSÜ

Şenlik kapsamında Tiyatro Fayton grubu tarafından çocuk şarkıları konseri düzenlendi. Birbirinden eğlenceli çocuk şarkılarının seslendirildiği konser, çocuklar tarafından beğeniyle izlendi. Çocuk şarkıları konserinin ardından Kırmızı Kalem Sanat Topluluğu tarafından çocuk oyunu ‘Sandığın Büyüsü’ sahnelendi. Ardından balon katlama gösterisi gerçekleştirildi.

 

Uluslararası online şenlik etkinlikleri abbtv ve sosyal medya hesapları ile Kanal V’den izlenebiliyor. Saat 14.00 ve 21.00 (Tekrar) yayınları ile evlere misafir olan etkinlikler çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Şenlik yarın gerçekleşecek etkinliklerle sona erecek.

 

Uluslararası Online Çocuk Şenliği Programı

 

23 Nisan Cuma saat 14.00- 21.30

 

Kırgızistan Müzikleri ve Halk Dansları Gösterisi

Çocuk Oyunu “Ejderha, Maya ve Kardan Adam” (Kırmızı Kalem Sanat)

Çocuk Şarkıları Konseri  (Tiyatro Fayton)