Tüm ilçelerde yardım seferberliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında Korkuteli, Elmalı, Kemer, Kumluca, Serik, Akseki Manavgat, Gazipaşa ve Demre’deki ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların zor günlerinde yanında olmaya devam ediyor. Gazipaşa’dan Kaş’a Antalya’nın 19 ilçesinde birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda paketi yardımı yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “Biz birlikte güçlüyüz” anlayışıyla gerçekleştirilen yardımlarda gıda paketleri ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Bu kapsamda Korkuteli, Elmalı, Kemer, Kumluca, Serik, Akseki, Manavgat, Gazipaşa ve Demre’deki ihtiyacı olan ailelere gıda kolisi yardımı yapıldı. Başvuruları Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından değerlendirilen ve uygun bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara özenle hazırlanan gıda kolileri tek tek teslim edildi. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği destek için Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür ederek, “Zor günümüzde bizi hatırlayıp destek oldukları için Allah razı olsun. Çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

ONLINE BAŞVURU

ABİM’in 444 94 20 telefonu ve www.antalya.bel.tr adresi üzerinde oluşturulan Ramazan Gıda Paketi Talep Formunu doldurarak başvuran vatandaşlar, gelir durumuna göre değerlendirilmeye alınıyor.