Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş ilçesinde hayata geçirdiği 6 derslikli çocuk kreşi ve gündüz bakımevi, Kaşlı ailelerden yoğun ilgi görüyor. Aileler, çocuklarını huzur ve güvenle teslim edebildikleri Büyükşehir Belediyesi kreşinden büyük bir memnuniyet duyuyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Antalya’nın 19 ilçesinde kreş projesi kapsamında hayata geçen Büyükşehir Belediyesi Kaş Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, ailelerin ve çocukların gözdesi. 4-6 yaş grubu çocuklara hizmet veren 6 derslikli kreşte öğrenciler, alanında uzman eğitmenlerden gün boyu nitelikli eğitim alarak, kaliteli zaman geçirme fırsatı buluyor.

Veliler Memnuniyet Duyuyor

Velilerden Ozan Dalkıran, Kaş’a kreş açılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Eşimle birlikte çalışıyoruz. Çocuğumuzu anneanne veya babaanneye bırakmak zorunda kalıyorduk. Kreşteki öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızdan çok memnunuz. Çocuğumuz çok keyifli vakit geçiriyor hem de yeni şeyler öğreniyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Özellikte işe giden aileler için kreşin çok önemli olduğunu söyleyen Süheyla Öztürk ise, işe giderken çocuğu bırakacak yer sıkıntısı çektiklerini, artık böyle bir sıkıntılarının kalmadığını vurguladı.

Kaş'ta Atasem Kursları

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş’a kazandırdığı Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) de Kaşlı vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda açılan kurslar da özellikle kadınlar el becerilerini geliştirerek, sosyalleşme imkanı buluyor. Kaş ATASEM de açılan Giyim ve Üretim Temel İşlemleri kursu katılımcılardan beğenisini topluyor.