Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Can dostlar soğuk havada unutulmadı

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı İlçesi Düzlerçamı’nda yer alan ormanlık alanda yaşayan hayvanları soğuk kış aylarında da unutmuyor. Hayvanseverlerin de katkısıyla besleme noktalarına mama bırakan Büyükşehir ekipleri, köpekleri elleriyle besledi.

 

Büyükşehir Belediyesi, ormanlık alanlara kurduğu besleme noktalarıyla hayvan dostlarını beslemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ayda 4.5 ton mamayı kent merkezinde yer alan ormanlık alanlara bırakıyor. Soğuk hava nedeniyle çalışmalarını sıkılaştıran ekipler son olarak Döşemealtı ilçesi içinde yer alan Düzlerçamı ormanında besleme noktalarına mama bıraktı. Hayvan severlerinde katkı sunduğu besleme programında Büyükşehir personeli elleriyle hayvanları besledi.

BÜYÜKŞEHİR 21 BESLEME NOKTASI YAPTI

Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile ormandaki tüm sokak hayvanlarını beslediklerini ifade eden hayvansever Mehmet Çiller, “Büyükşehir Belediyesi’ne Düzlerçamı ormanına 21 tane üzeri kapalı besleme merkezi yaptırdık. Her gün 2-3 saat eşimle birlikte besleme yapıyoruz. Son zamanlarda mama fiyatları çok arttı. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz çok yardımcı oluyorlar. Bu hayvanlar da Allah’ın verdiği canlar. Yaşamaları lazım” dedi