Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nde 8 kilometrelik Osmankalfalar-Manay ve Kızılcadağ mahalleleri grup yolunu asfaltla kapladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki grup yollarında güvenli ve konforlu ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaz boyunca kırsal mahalle yollarında hummalı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, son olarak Korkuteli ilçesi Osmankalfalar-Manay ve Kızılcadağ mahalleleri grup yolunda asfalt çalışması yaptı. Öncesinde yolu genişleterek, alt yapısını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, hız kesmeden asfalt çalışmasına geçti. Ekipler, 8 kilometrelik grup yolunda yoğun bir sathi asfalt çalışması yürüttü.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Osmankalfalar Mahalle Muhtarı Murat Duran, grup yolunun durumunun çok kötü olduğunu belirterek, “Yolumuz dardı ve birçok yerinde çökmeler vardı. Ulaşım zor ve tehlikeliydi. Büyükşehir ekipleri yolumuzu genişletti, sağlamlaştırdı. Asfaltla kapladı. Böyle bir yolu bize kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz” dedi.