Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’ya modern bir kültür merkezi kazandırıyor. Gazipaşa Kültür Merkezi, tiyatro ve sinema salonu bulunmayan ilçede önemli bir eksikliğini giderecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in göreve geldiğinde inşaatı yüzde 17 seviyelerinde olan Gazipaşa Kültür Merkezi’nde sona yaklaşıldı. Projenin yüzde 95’lik kısmı tamamlandı. Temuçin, Pazarcı Mahallesi’nde 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerinde inşaatı devam eden Gazipaşa Kültür Merkezi’nin 5 bloktan oluşuyor.

ATASEM VE ATÖLYELER

Bir blok, içinde sinema salonu, çok amaçlı salonu, prova odaları ve fuayelerin yer aldığı kültür merkezi olarak kullanılacak. Diğer blokta ATASEM, sosyal hizmet birimleri ve kreş olması düşünülüyor. Diğer üç blokta da çeşitli üretim atölyelerinin yer alması planlanıyor.

SİNEMA VE TİYATRO İZLENEBİLECEK

Gazipaşa’da tiyatro ve sinema salonu bulunmuyor. Önemli bir eksikliği tamamlayacak proje ile Gazipaşa ilk kez tiyatro ve sinema salonuna kavuşacak. Gazipaşa Kültür Merkezi’nin yıl sonuna kadar tamamlanarak, hizmete sunulması hedefleniyor.