Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Sürücüler alternatif güzergahı kullanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı ilçesi, Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan ve yıkılarak yapımına yeniden başladığı Karaman Köprüsünde asfalt çalışması başlıyor. 17 Kasım Çarşamba günü başlayacak ve 15 gün sürecek asfalt çalışması nedeniyle sürücüler için alternatif güzergah belirlendi.

 

 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 23 Ağustos’ta Konyaaltı ilçesinde Çakırlar, Doyran, Bahtılı, Karatepe ve Geyikbayırı gibi birçok mahalleyi şehrin merkezine bağlayan Hürriyet Caddesi üzerindeki Karaman köprüsünü yıkarak yeniden yapımına başladığı çalışmalar tamamlandı. 14.5 metre genişliğinde 160 metre uzunluğunda olan Karaman Köprüsü inşaatında asfalt hazırlığı çalışmaları başlıyor.

ALTERNATİF GÜZERGAH KULLANILACAK

Bu kapsamda, Karaman Köprüsü’nde asfalt ve düzenleme çalışmalarına 17 Kasım Çarşamba günü başlanıyor. Çalışmaların 15 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Çalışma süresince Uncalı Mezarlığı istikametinden Çakırlar istikametine ve Çakırlar istikametinden Uncalı Mezarlığı istikametine gidecek olan araçların alternatif güzergah olarak 1477 Sokak-1465 Sokak ve 1485 Sokakları kullanmaları gerektiği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından vatandaşların yönlendirme levhalarını dikkate almaları konusunda uyarıda bulundu.