Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer ilçesinde yapımına başladığı Otopark ve Pazar Yeri Projesi’nde çalışmalar sürüyor. Proje kapsamında temel soketlerinin betonarme işleri yüzde 90 oranında tamamlanırken, zemin dolgu ve sıkıştırma çalışmaları yapılıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in temelini attığı Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Kemer İlçesi’nin önemli bir ihtiyacına cevap verecek Otopark ve Pazar Yeri Projesi’nde çatı yapısını taşıyacak temel soketlerinin betonarme çalışmaları sürüyor. Yoğun biçimde devam eden projede ekipler, bir yandan da zemin dolgu serme ve sıkıştırma çalışmalarını gerçekleştiriyor.

130 ARAÇLIK OTOPARK

Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi, 3 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek. Alanın üzeri saç kenet kullanılarak kapatılarak, gölgelik ihtiyacı karşılanacak. 160 pazar yeri alacak şekilde planlanan proje, pazar kurulmadığı zamanlarda 130 araç park edebilecek şekilde düzenlenecek. Alanda ayrıca bisiklet ve motosiklet park alanları bulunacak.