Küba’nın Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer’i ziyaret etti. Ziyarette iş birliği fırsatları ele alındı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Küba’nın Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez ve eşi Ileana Nunez’i makamında ağırladı. Antalya’da bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade eden Büyükelçi Nunez, Antalya ile Küba arasında sağlık, tarım ve turizm sektörlerinde işbirliği yapmak istediklerini söyledi. Antalya ile Küba arasındaki ilişkileri geliştirmek ve işbirliği alanlarını araştırmak üzere kente geldiğini ifade eden Büyükelçi Nunez, özellikle sağlık turizmi alanında çalışmalar yapılabileceğini kaydetti.

ATATÜRK BÜSTÜ BİZİ GURURLANDIRIYOR

Büyükelçi Nunez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer de Türk halkının Küba’ya sempati duyduğunu ifade ederek, “Özellikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Küba’da bir büstünün bulunmasından dolayı gurur duyuyoruz. Türkiye ile Küba arasında dostluk ilişkilerine önem veriyoruz. Küba’da da Antalya da olduğu gibi turizm ve tarım öncü sektörler. Bu konularda işbirliği yapılabilir. İlişkileri geliştirmek için her türlü katkıyı sunmaya hazırız” dedi.