Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a kazandırdığı Toptancı Hali Projesi’nde çalışmalar sürüyor.

Proje içinde yer alan idari binanın betonarme imalatları tamamlanarak duvar örme işlemleri bitti. Tüccar ardiyelerinin bulunduğu bloğun betonarme imalatları tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin tarıma desteği sürüyor. Türkiye’nin yaş sebze ve meyve üretim merkezi Antalya’ya modern hal kompleksleri kazandırıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Manavgat’a modern bir toptancı hal kompleksi inşa ediliyor.

43 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE BİR RAKAMA MAL OLACAK

Manavgat İlçesi Demirciler Mahallesi’nde 32 bin metrekare arazi üzerinde yapımına başlanan Toptancı Hal Projesi hızla yükseliyor. Yaklaşık 43 milyon liranın üzerinde yatırım bedelli bulunan projede idari bina, komisyoncu dükkanları ve ardiyelerin olduğu alanda inşat faaliyetleri hummalı bir biçimde devam ediyor. Proje kısa sürede tamamlanarak Manavgatlı üreticilerin ve komisyoncuların hizmetine sunulacak. 

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Manavgat Toptancı Hali Projesi’nde idari binanın betonarme imalatları bitirilerek, duvar örme imalatları tamamlandı. Duvarları biten blokların sıva imalatları başlayacak. Tüccar ardiyelerinin bulunduğu 1 blokta da betonarme imalatları yüzde yüz seviyesine ulaşırken, önümüzdeki günlerde duvar örme imalatlarına geçilecek. Diğer blokların kaba inşaatları devam ediyor.

MANAVGAT TOPTANCI HAL PROJESİ

11 bin 110 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Manavgat Toptancı Hal Kompleksi Projesi’nde,20 adet komisyoncu dükkânı, 32 adet tüccar ardiyesi olacak. İdari binanın zemin katında tuvaletler, elektrik odası, zayıf akım odası, 3 adet işyeri, 4 adet dükkan bulunacak. 1. katta ise yine bay-bayan tuvaletleri, mutfak, restoran, toplantı salonu, mescit, abdesthane, teknik oda ve 4 adet ofis yer alacak. Bodrum katta ise hidrofor odası, yangın suyu odası ve kullanım suyu odası bulunacak.