Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında 1 ve 3’ncü aşama raylı sistem hat bağlantısı çalışmaları nedeniyle Antalya Bulvarı’nın Otogar Kavşağı ile Anadolu Kavşağı arasında kalan kısmının batı aksı 18 Eylül Cuma gününden itibaren 7 ay süre ile trafiğe kapatılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Hafif Raylı Sistem Projesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Otogar Kavşağı’nda Antalya 1. ve 3. Aşama Raylı Sistem Hatlarını birleştirecek tünel bağlantısı yapılacak. Tünel çalışması nedeniyle Antalya Bulvarı’nın Otogar Kavşağı (Terminal otobüs girişi) ile Anadolu Kavşağı arasında kalan kısmının batı aksı ve Anadolu Kavşağı’nın batı aksı (güneye iniş kolu) 18 Eylül Cuma 2020 tarihinden itibaren 7 ay süre ile trafiğe kapatılacak.

ALTERNATİF GÜZERGAH

Otogar Kavşaği 7 Ay Trafi̇ğe Kapali Olacak
Otogar Kavşaği 7 Ay Trafi̇ğe Kapali Olacak

Çalışmalar süresince Antalya ve Sakarya Bulvarlarından Konyaaltı ve Akdeniz Üniversitesi yönüne (güneye) gidecek araçların Otogar Kavşağı’ndan (Terminal otobüs girişi) sırasıyla, 3072 Sokak ve Adnan Selekler Caddesi’ni kullanmaları gerekecek. Kapatmaların Anadolu Kavşağı’nın batısından başlanacağını belirten yetkililer, çalışmaların etaplar halinde ilerleyeceğini bildirdi. Vatandaşların mağdur edilmemesi ve trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından projenin tüm aşamalarında bilgilendirme yapılacağını belirten yetkililer, vatandaşların yönlendirme levhalarını dikkate almaları konusunda uyarıda bulundu.