Kentdisiplinini sağlamak, vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmak adına AlanyaBelediyesi tüm kadroları ile çalışmalarına devam ediyor. Alanya BelediyesiZabıta Müdürlüğü, özellikle yaz döneminde sıklaşan seyyar satıcılık vedilencilik faaliyetlerinin önüne geçmek amacıyla sivil zabıta timi kurdu.

SİVİL EKİPLER SEYYAR SATICI VE DİLENCİLERE GÖZAÇTIRMIYOR

Seyyarla mücadele için sivil zabıta timi kuruldu
Seyyarla mücadele için sivil zabıta timi kuruldu

Seyyar satıcılık ve dilenciliklemücadele için sivil denetim dönemine geçen Alanya Belediye Zabıtası, ikişerkişilik 3 farklı sivil motorize zabıta timi oluşturdu. Bu ekipler, yazsezonunun başlamasıyla birlikte şehir merkezi, sahiller ve ana caddelerdeseyyar satıcı ve dilencilere göz açtırmadan çalışmalarını yürütüyor.

MÜDÜR UZUNSAKAL “7 GÜN 24 SAAT GÖREV BAŞINDAYIZ”

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü NaciUzunsakal, oluşturulan sivil zabıta timlerinin sürekli görev başında olduğunubelirtti. Müdür Uzunsakal, “Kentimizde yaşayan herkesin huzur ve güvenliği için7/24 görevimizin başındayız. Oluşturduğumuz ekiplerle kent genelindedenetimlerimizi sürdürüp hem esnaflarımızın hakkını kolluyor, hem devatandaşlarımızın huzurunu sağlıyoruz” dedi.

MÜDÜR UZUNSAKAL “SAHİLLER DE SÜREKLİ DENETİM ALTINDA”

Müdür Uzunsakal, “Öte yandan seyyarve dilencilikle mücadele için oluşturulan 3 ayrı motorize ekibin dışındasahillerin düzenlenmesi ve denetlenmesi için de oluşturduğumuz ayrı bir sivilmotorize ekibimiz var. Onlar da görevinin başında Alanya için, Alanya’nın huzurve güvenliği için çalışmaya devam ediyor” diye konuştu.