Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
53 Mahallenin kullandığı yolda mutlu son . Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Sugözü Grup Yolunda asfalt çalışması başlattı. 53 mahallenin yayla ulaşımını sağlayan 10 km’lik yolda altyapısı tamamlanan birinci etap kapsamında 2400 metre sathi asfalt döküldü.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya’nın en doğu ilçesi Gazipaşa’nın Sugözü Grup Yolu’nda başlatılan asfalt çalışması sürüyor. Gazipaşa halkının öncelikli isteklerinden bir tanesi olan Sugözü Mahallesi sınırlarından başlayarak Belbaşı ve Maha Yaylalarını da kapsayan 10 km’lik yol asfaltlanacak. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri tarafından bir süre önce genişletme ve iyileştirme çalışmaları tamamlanan grup yolunda Sugözü- Şahinler sınırı ile Bekere Mevkii arasında 2 Bin 400 metrelik asfalt çalışması yapıldı.

ALT YAPI ÇALIŞMASI YAPILDI

Sugözü Grup Yolu’nun Asfalti Dökülüyor
Sugözü Grup Yolu’nun Asfalti Dökülüyor

Bir süredir devam eden altyapı çalışmaları kapsamında Saydere ile Belbaşı mevkii arasında kalan bölgede yolun kotu önemli ölçüde yükseltildi. Neredeyse ilçe halkının yüzde 70’i tarafından kullanılan, onlarca yaylanın ana grup yolu olarak ulaşımını sağlayan yolun tekrar deforme olmaması, altyapının sağlam olması için Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce yolun alt yapısı güçlendirildi. Kırsal Hizmetler ekipleri tarafından yolda sıkıştırma ve filler işlemleri titizlikler yürütüldü.

Sugözü Grup Yolu’nun Asfalti Dökülüyor
Sugözü Grup Yolu’nun Asfalti Dökülüyor

ETAP ETAP YAPILACAK

Sugözü Grup Yolu’nun Asfalti Dökülüyor
Sugözü Grup Yolu’nun Asfalti Dökülüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de üzerinde titizlikle durduğu Sugözü Grup Yolundaki asfalt çalışması kapsamında gerçekleştirilen birinci etap asfalt dökümünün ardından önümüzdeki günlerde 2 etap daha gerçekleştirilecek. Diğer iki etabın da tamamlanmasıyla birlikte planlaması yapılarak altyapısı hazır hale getirilen yolun tamamında asfalt dökümü tamamlanmış olacak.

MECLİS ÜYELERİNDEN TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Sugözü Grup Yolu’nda yürüttüğü çalışmaları inceleyen CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Zafer Tan ile İYİ Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Yüksel yolun bölge sakinleri için son derece önemli olduğunu belirterek Gazipaşa’ya yaptığı katkılardan dolayı Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.