31 MART 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Alanya Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı olan Anastasia Petrova Çetinkaya, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde ziyaretlerini sürdüren ve bir dizi temasta bulunan Çetinkaya hafta sonunda da, çalışmalarına devam etti. Çalışmalar kapsamında öncelikle Edurus Kültürlerarası ve Kişisel Gelişim Derneği'ni ziyaret eden Çetinkaya, Türk-Rus ilişkileri kapsamında derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Derneğin yıllardır, Türk ve Rus çocukları için gerçekleştirdiği eğitim çalışmaları konusunda dernek başkanı Elena Uysal ile fikir alışverişi yapan Çetinkaya, eğitim çalışmalarının desteklenmesi konusunda Uysal ile fikir birliğine vardı. Ziyarette konuşan Çetinkaya, "Edurus, yıllardır, hem Türk-Rus dostluğuna destek veren, hem de Türk ve Rus çocukların eğitimi için çalışan oldukça faydalı bir dernek. Alanya'da böyle derneklerin olması oldukça önemli, eğitim çalışmaları ve bize karşı olan misafirperver tutumu nedeniyle başkan Elena Uysal hanımefendiye teşekkür ederim" dedi. Dernek Başkanı Uysal da Çetinkaya'ya ziyareti ve eğitime verdiği önem nedeniyle teşekkür etti. 

MARAŞLILARI YALNIZ BIRAKMADI

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği tarafından Alanya Belediye arkasında düzenlenen etkinliğe de katılım sağlayan Çetinkaya, Alanya'da yaşayan Maraşlıların kurtuluş heyecanına ortak oldu. Maraşlıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çetinkaya, dernek başkanı Orhan Maraşlıoğlu ile kısa bir görüşme gerçekleştirerek, derneğin Alanya'daki çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Maraş'ın düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle duyduğu mutluluğu ifade etti. 

BARIŞ FESTİVALİ İÇİN ANTALYA'YA GİTTİ

Öte yandan Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde 6 ülkenin katılımıyla 16-17 Şubat'ta gerçekleştirilen Dostluk ve Barış Festivali'ne de katılacak olan Çetinkaya, burada Alanya için önemli temaslarda bulunacak. 

Anastasia Çetinkaya tam gaz çalışıyor
Anastasia Çetinkaya tam gaz çalışıyor