Gençlerbirliği, Antalyaspor'u sahasında konuk ediyor. İki takımın mücadelesi düşme hattını yakından ilgilendiriyor. Bu sezon beklentilerin altında kalan ve düşme hattından bir türlü uzaklaşamayan iki takım sezonun son haftalarında kritik maçta karşı karşıya geliyor. Gençlerbirliği kendi evinde galibiyet dışında bir seçenek düşünmezken, Antalyaspor ise kazanarak düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Gençlerbirliği-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. 6 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maçı hakem Halis Özkahya yönetirken, yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve Hakan Yemişken yapacak. Gençlerbirliği-Antalyaspor maçı beIN Sports 2'den canlı izlenebilecek.

Antalyaspor Haberleri (Antalyaspor maçları, puan durumu, Antalyaspor maçkolik 5 Mayıs 2018 Cumartesi)

Antalyaspor, Süper Lig'de geride kalan 30 haftalık süreçte 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Bu sezonki 4. teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Akrepler, şimdiye kadar 37 gol atarken kalesinde 54 gol gördü. Antalyaspor topladığı 35 puanla Süper Lig'de 14. sırada yer alıyor.

ANTALYASPOR'UN SON 5 MAÇI
        
SSL    02.04     Antalyaspor    2 - 0    Bursaspor
SSL    07.04     Karabükspor    1 - 2   Antalyaspor
SSL    15.04     Antalyaspor    0 - 0    Konyaspor
SSL    23.04     Fenerbahçe    4 - 1    Antalyaspor
SSL    28.04     Antalyaspor    1 - 2    Trabzonspor

Gençlerbirliği - Antalyaspor maçı ne zaman? Sakat - cezalı oyuncular, muhtemel 11'ler

Başkent ekibinde sarı kart cezalıları Alper Uludağ ve Dialo Guidileye ile tedavisine devam edilen Jailton Paraiba, Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Antalyaspor'da ise Sakıb Aytaç, Salih Dursun ve Zeki Yıldırım sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklar.