BaşkanYücel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Üç aylar,merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı,hayır ve iyiliklerin arttığı mübarek günlerdir. Üç ayların ve mübarek Ramazanayının müjdecisi Regaip Kandili de bizler için manevi bir fırsattır. Böylesigünler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamızgerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibiduygularımızı artıran ve biz kullarını Allah'a yakınlaştıran günlerdir.

Alanya belediye başkanı adem murat yücel’den regaip kandili mesajı
Alanya belediye başkanı adem murat yücel’den regaip kandili mesajı

Rahmet vemerhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için elaçıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunuyaşayacağız. Bu gecede sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, kardeşlik veberaberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki yönlerimizin yeniden ön planaçıkmasına gayret göstermeli ve dua etmeliyiz.

Bu duygu vedüşüncelerle başta Filistin’deki Müslüman kardeşlerimiz olmak üzere tüm dünyayabarış ve huzurun hakim olmasını temenni ediyor, İslam Alemi’nin mübarek RegaipKandilini kutluyorum.”