Türkiye Turizm Tanıtım ve GeliştirmeAjansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesive Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve ALTİDYönetim Kurulu üyeleri Alanya Belediyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV)Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Hollanda’nın enbüyük seyahat sitesi reisgraag.nl tarafından gönderilen ödül Başkan Yücel’everildi.

DÜNYA ÇAPINDA İNCELEME YAPILDI

Alanya’ya “en iyi destinasyon” ödülü
Alanya’ya “en iyi destinasyon” ödülü

Alanya, turizm destinasyonu olarakHollanda’nın en büyük seyahat sitesi reisgraag.nl tarafından ‘En İyi Destinasyon’ödülüne layık görüldü. Reisgraag.nl, Hollanda’da bir seyahat acentesi olmasınınyanı sıra aynı zamanda Hollandalı tur operatörleri ve tüm dünya ülkeleri vedestinasyonlar hakkında incelemelerin yapıldığı bir platform olarak dikkatçekiyor.

BAŞKAN YÜCEL: “ŞEHRİMİZ GÜVENİLİR”

Birçok ülkede tatil yapan Hollandalılarınkaydettiği binlerce yorum üzerinden yapılan incelemede Alanya’nın 8,3’lükderece aldığını söyleyen Alanya Belediyesi ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel,“Almış olduğumuz bu ödül şehrimizin ne kadar güvenilir olduğunu göstermektedir.Misafirperverlik, konum, plajlar, gece hayatı, restoranlar, turistik yerler vekültür açısından yapılan değerlendirmede Alanya, ülkemizin turizm alanındagururu olmuştur. Üzerimize düşen görevleri gerek ALTAV, gerekse AlanyaBelediyesi olarak her zaman yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz”dedi.