Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2021 yılınınson Encümen toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yücel; “Bugün2021 yılının son Encümen toplantımızı gerçekleştirdik. Zorlu bir yılı geridebırakırken 2022 yılının tün dünya için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesinidiliyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “YILBAŞI AKŞAMI DİKKATLİ OLALIM”

Başkan yücel 2021 yılını değerlendirdi yeni yıldan beklentilerini açıkladı
Başkan yücel 2021 yılını değerlendirdi yeni yıldan beklentilerini açıkladı

Son günlerde vaka sayılarının arttığını vurgulayanBaşkan Yücel, vatandaşların yılbaşı akşamı dikkatli olması gerektiğini söyledi.Başkan Yücel; “Yaklaşık iki yıldır mücadele ettiğimiz Covid-19 salgınınedeniyle uzak kaldığımız bütün güzellikleri yeniden yaşayabilmek adına hepimizüzerimize düşen sorumluğu yerine getirelim. Özellikle yılbaşı akşamı bütünvatandaşlarımızın hem kendileri hem de sevdiklerinin sağlığını düşünerekhareket etmesini rica ediyorum. Kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetim olarakbiz ve vatandaşlarımız el birliği bu zorlu süreci birlikte aşacağımızı ve 2022yılını mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçireceğimize inanıyorum. Umut vesevgimizi büyüterek, acı ve hüzünlerimizi paylaşarak bu zor günleri hepbirlikte aşacağız.” dedi.

“2022 TURİZMİ İÇİN UMUTLUYUZ”

Pandemiye rağmen 2021 yılında turizmin beklentilerinüzerinde olduğunu belirten Başkan Yücel; “Bölgemizin olmazsa olmazı turizmin2020 yılına göre daha iyi geçtiğini gördük. En azından bölge esnafımız ve turizmcilerkendi çorbasını kaynatabildi. Bu da bir nebze olsun esnafımızı rahatlattı. Şuandaki bilgi ve verilere göre 2022 yılının güzel olacağı haberleri geliyor.Aynı zamanda 2021 yılında covidle birlikte birçok doğal afetler meydana geldi.2022 yılında salgın başta olmak üzere bu felaketlerin hiçbirinin yaşanmamasınıtemenni ediyorum.” dedi.

“2021’DE DE BAHANE ÜRETMEDEN HİZMET ÜRETTİK”

2021 yılı içerisinde de pandemiye rağmen üretkenbelediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan BaşkanYücel; “2021 yılında tüm dünya sıkıntılı bir süreç yaşarken, Alanya Belediyesiolarak kentimizin ihtiyaç duyduğu projeleri hayata geçirdik. ÜretkenBelediyecilik anlayışımızla hiçbir bahane üretmeden, üzerimize düşen bütüngörevleri yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Alanya merkezden,mahallelerimize, yaylalarımıza kadar şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımızınsorununu çözmek için gayret gösterdik.” dedi.

2021 yılı içerisinde birçok hizmeti vatandaşlarla buluşturduklarınıbelirten Başkan Yücel; “Alanya’nın fethinin 800. yılını kutladığımız bu yıldaatalarımızdan aldığımız mirası gelecek nesillere aktarma adını birçok projeyide hayata geçirdik. Konaklı Kültür Merkezi, Bedesten ve Yemek MüzesiRestorasyonu, Etüt ve Eğitim Merkezi, Çayarası Çarşısı Projesi, Kadın ve AileDestek Merkezi, Muhtarlık Ofisleri, Dijital Arşiv, Alanya Kalesi YürüyüşYolları, Kapalı Pazar alanları, Parklar gibi birçok projeyi hayata geçirirkenönceki dönemde başladığımız ve birçok sosyal ve kültürel projelerimize Alanyahalkının desteği ile devam ettik.  Buhizmetleri yürütürken her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz Alanyahalkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“2022’DE ALANYA’MIZA HİZMET YILI OLACAK”

2022 yılının da tıpkı 2021 yılı gibi verimligeçeceğine inandığını söyleyen Başkan Yücel; “2021 yılında projelendirdiğimiz,temelini attığımız birçok projeyi de tamamlayarak 2022 yılında Alanya halkınınkullanımına sunacağız. Kapalı Cuma Pazarı, Otopark, Sinema ve Dijital Kütüphane,Macera Parkı, Kreş Projeleri, Gastronomi Evi ve Yemek Fabrikası, BelediyeHizmet Binamız, Mahmutlar Saha ve Tribün projesi, Kültür merkezi, Kapalı SporSalonları, Sapadere Eko Turizm Projesi, Güzelbağ Spor Alanı, Su Üretim veDepolama Fabrikası, Yürüyüş yolları düzenlemesi, Tek Tip Sahil Büfesi ve KentMeydanı gibi birçok yatırımı tamamlayarak Alanya halkının kullanımınasunacağız. 

Buduygu ve düşüncelerle 2022 yılının tüm dünyaya ve milletimize hayırlı olmasını,diliyor, sağlıklı ve huzurlu günler temenni ediyorum.” dedi.