Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel mesajındaşu ifadelere yer verdi:

Başkan yücel’den 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı mesajı
Başkan yücel’den 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı mesajı

“23 Nisan 1920 tarihi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birinioluşturmaktadır. Ulus olma yolunda uzun yıllar mücadele etmiş, tam bağımsızlık için büyükbedeller ödemiş kahraman bir milletin gurur günüdür; çünkü bugün Türkmilletinin iradesini temsil eden meclis açılmış ve Gazi Mustafa KemalAtatürk’ün belirttiği gibi özgürlüğün, eşitliğin ve adaletin dayağı olan ulusalegemenlik ilan edilmiştir.

Ulu Önderimiz de bir kez daha dünyada bir ilkiyaparak, bu tarihi günü ülkemizin geleceği ve aydınlık yarınlarının teminatıolan çocuklarımıza hediye etmiştir. Çünkü çocuklar bir ülkenin geleceğidir.Bundan dolayı çocuklarımıza sahip çıkmak ülkemizin geleceğine sahip çıkmakanlamını taşımaktadır. 23 Nisan; sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin vebarışın temsilcileri olarak, dünyaya en anlamlı gözlerle bakan, bizleregeleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın en mutlu günleridir.

Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umutçiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarfettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik veÇocuk Bayramı’nı kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içindeyaşamasını diliyor ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizisaygı, sevgi ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndaçocuklarımıza hediye ettiğimiz ve 2 gün boyunca Belediye Binası arkasında devamedecek 5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’mize tüm çocuklarımızı aileleriile birlikte davet ediyorum.”