Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 27 Nisan Çarşamba gününü, 28 NisanPerşembe gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz Kadir Gecesi dolayısıylayayınladığı mesajında şuifadelere yer verdi:

“Mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan’ın sonuna gelirken, bin aydan dahahayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kutsal kitabımızKuran-ı Kerim’in nazil olduğu bu mübarek gece, Allah’ın rahmetinin vebağışlamasının yer yüzüne sağanak halinde yağdığı kutlu bir gecedir. RamazanAyı boyunca yaptığımız ibadetler Kadir Gecesi ile taçlanır. Bir ay boyuncaoruçlarımızı tutarak, iftar sevinci yaşayarak, teravih namazlarını kılarakRamazan Ayı’nın huzur ve maneviyatını hissettik ve Kadir Gecesi ileibadetlerimizi taçlandıracağız.

Başkan yücel’den kadir gecesi mesajı
Başkan yücel’den kadir gecesi mesajı

Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin,saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öneçıktığı özel bir gündür. Bu mübarek gecenin Alanya’mıza, ülkemize ve tüm İslamalemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Tümhemşerilerimin dualarının kabul olmasını diler, herkese hayırlı kandillerdilerim.”