Alanya Belediye Başkanı Adem MuratYücel, haftalık olağan encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.Alanya’da turizm yoğunluğunun en üst seviyede olduğunu ve bu durumun kentteaksamalara neden olmaması adına vatandaşların özellikle trafik konusundaduyarlı davranması gerektiğini belirten Başkan Yücel, “Turizmin yoğunluğundandolayı şehrimiz en dolu günlerini yaşıyor. Böylelikle şehrimizde gerek yaylayollarında gerekse şehir içi yollarımızda bazı keşmekeşlikler oluyor. Bunlarınbirçoğu da düzensiz park yapmalarından veya bilinçsiz trafik seyrindenkaynaklanıyor. Buradan vatandaşlarımızı ve esnaf arkadaşlarımızı bir kez dahauyarmak istiyorum; lütfen trafik kurallarına uyalım ve uymayanları uyaralım.Mümkün olduğu kadar toplu ulaşımdan faydalanalım. Trafik yoğunluğumuz eksiyılların çok çok üstünde” dedi.

“ALANYA ŞU AN ÇOK HUZURLU VE GÜVENLİ”

Başkan yücel’den türkdoğan’a teşekkür
Başkan yücel’den türkdoğan’a teşekkür

“Her şeye rağmen şehrimiz şu anda çokgüvenli ve huzurlu” diyen Başkan Yücel, “Bütün tatilcilerimize hizmet verebiliyoruz.Canlı ve renkli bir şehir oluşturmak adına etkinliklerimize devam ediyoruz.İnşallah hemşerilerimizin sıcak yaz günlerinde hoş zaman geçirmesinisağlayacağız. 21 Ağustos Pazar günü saat 21.00’de kentimize renk katacak MuayThai Süper Ligi’nin mücadelelerine ev sahipliği yapacağız. Birçok ulusalkanalda da izleme şansı bulacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu etkinliğe katılmayadavet ediyorum” diye konuştu.

Başkan yücel’den türkdoğan’a teşekkür
Başkan yücel’den türkdoğan’a teşekkür

“ALANYA SİYASETİNİN ÖNEMLİ İSMİ”

Kamuoyunda geniş yankı uyandıranMustafa Türkdoğan’ın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçeBaşkanlığı’ndan istifasını değerlendiren Başkan Yücel, “MHP İlçe Başkanımız SayınMustafa Türkdoğan dün itibariyle Genel Merkezimizde yapılan istişare sonucundagörevinden istifa etti. 6 yıldır ilçe başkanlığı yapan ve uzun yıllardırsiyaset yaptığımız, çok güzel başarılara imza attığımız Mustafa Türkdoğanbaşkanımıza ve bugüne kadar yönetiminde olan değerli arkadaşlarımıza sizlerinhuzurunda ve şehrimizin sakinlerinin huzurunda çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YÜCEL: “TÜRKDOĞAN’A BÖLGEMİZE VE PARTİMİZE YAPTIĞI HİZMETLERDENDOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

Türkdoğan’ın istifasını bayrak yarışıolarak nitelendiren Başkan Yücel, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün MustafaTürkdoğan, Adem Murat Yücel olur yarın öbür günde bir başka arkadaşlarımızolacaktır. Ben kendisine bir kez daha yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, MHP’yevermiş olduğu katkılardan dolayı ve de bölgemizde yapmış olduğu hizmetlerdendolayı şahsım ve bölgem adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“KARAKOCALI’DA ASAT’TAN ÇALIŞMA BEKLENİYOR”

Karakocalı Mevkii’nde vatandaşlarınşikâyetlerine konu olan yolla ilgili eleştirilere cevap veren Başkan Yücel, “Bizimamacımız her zaman için insanların yaşantılarını bir nebze rahatlatmak ve onlaradaha konforlu bir ulaşım sağlamak. O yol da Dimçayı bölgesine giden en kısa veen konforlu yol. Biz bu yolun altyapısını yaklaşık 6-7 aylık bir çalışma sonundatamamladık.  2 ila 2.5 kilometre arasındabir tasarruf sağlayacak bu güzergâh. Burada ASAT’ın su tahliye hatlarını vediğer altyapı işlerini halletmesi gerekiyor. Fakat 3-4 aydır ASAT’ı bekliyorduk.Son olarak bize çalışmaların 15 gün içerisinde başlayacağını ibraz ettiler. Bizde yolun bir kısmında çalışmaları durdurmak zorunda kaldık, çünkü bu yazboztahtası değil” diye konuştu.

“ASAT’IN ÇALIŞMASI BİTER BİTMEZ TAMAMLAYACAĞIZ”

“ASAT yetkilileri bu ay içerisindeçalışmaların mutlaka yapılacağını ibraz ettiler” diyen Başkan Yücel, “ASAT suhattını bitirdiği takdirde hemen bir hafta içerisinde çalışmaya başlayıp sıcakasfaltımızı tamamlayacağız. Böylelikle Dimçayı’na giden en kestirme, enkonforlu ve en güvenli yolu açmış olacağız. Dimçayı’ndaki 12 mahalle oradanrahatlıkla ulaşım sağlayabilecek. Sağlam iş yapmak, sağlıklı bir iş yapmak istiyoruz.Mahalle sakini arkadaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz”ifadelerini kullandı.