Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

AlanyaBelediye Başkanı Adem Murat Yücel, 17 Ekim Pazar günü idrak edilecek mübarekMevlid Kandili ile ilgili bir mesaj yayımlayarak vatandaşların ve İslamaleminin kandilini tebrik etti. Başkan Yücel mesajından, “571 yılında Mekke’dealemlere rahmet olarak gönderilen, dünyayı karanlıktan aydınlığa kavuşturan,Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) dünyaya gelişlerinin yıldönümünü, Pazargecesi dualarla tekrar idrak etmenin mutluluğunu yaşayacağız.

Böyleşerefli ve mübarek bir günde, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminindualarının kabul olmasını dilerim. Bu kutlu gecenin, tıpkı peygamberefendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini; tüm insanlığın barışve huzuruna aracı olmasını temenni ediyorum.

Başkan yücel islam aleminin mevlid kandili’ni tebrik etti
Başkan yücel islam aleminin mevlid kandili’ni tebrik etti

MevlidKandili’nin, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların, ülkemizde ve dünyadayaşanan sorunların aşılmasına, savaşların son bulmasına, kardeşlik ve merhametduygularının güçlenmesine vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan bir kez daha niyazeder, vatandaşlarımızın ve tüm İslâm âleminin kandilini tebrik ederim”ifadelerini kullandı.