4 BİN 500 AİLEYE RAMAZAN GIDA PAKETİ YARDIMI

“Alanya Belediyesi olarak Ramazan ayındasosyal yardımlarımızı en üst seviyeye çıkartıyoruz.” vurgusunu yapan BaşkanYücel; “Her yıl Ramazan ayında yaptığımız gibi bu hafta itibariyle ihtiyaçsahibi 4 bin 500 aileye gıda paketlerimizi ulaştırdık. Ramazan boyunca dayardımlarımız devam edecek.” dedi.

Başkan yücel; “ramazan ayına hazırız”
Başkan yücel; “ramazan ayına hazırız”

EŞGİLİK İFTAR ÇADIRI AÇILIYOR

Pandemi nedeniyle 2 yıldır Ramazan ayındavatandaşların sağlığı için toplu faaliyetleri yapamadıklarını belirten BaşkanYücel; “Bu yıl yine iftar çadırlarımız vatandaşlarımıza hizmet vermeye devamedecek. Alanya merkezde Eşgilik Düğün Salonu’nda Ramazan boyunca iftarçadırımız açık olacak.” dedi.

EVLERE İFTAR YEMEĞİ GİDECEK

Bu yıl yine evlerinden çıkamayan, hasta,engelli, yaşlı ve yatalak durumdaki vatandaşların evlerine iftar yemekleriniulaştıracaklarını söyleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Önceki yıllardantespit ettiğimiz ve devamlı bu hizmeti verdiğimiz vatandaşlarımızın dışındagerçekten ihtiyaç sahibi ve evinden çıkamayacak durumda hasta ve yaşlı olanbakıma muhtaç vatandaşlarımız 444 82 07 numaralı telefondan belediyemizeulaşarak evlerine iftar yemeği hizmetimizden faydalanabilirler.” dedi.

RAMAZAN MEYDANI DOLU DOLU OLACAK

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilenyine Pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan Ramazan Meydanı etkinliklerininbelediye binası yanındaki alanda 1 ay boyunca çeşitli etkinliklerle devam edeceğinimüjdeleyen Başkan Yücel; “On bir ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kalaAlanya Belediyesi olarak iftar çadırları ve Ramazan Şenliği Etkinlikleri ileAlanya halkına dolu dolu bir ramazan ayı sunacağız. “ dedi.

RAMAZANMEYDANI’NDA HER GÜNE FARKLI ETKİNLİK

Başkan Yücel, “Her gün ailecek izlenebilecek 7’den70 herkese hitap eden Karagöz Hacivat Gölge Oyunları, Meddah Anlatıları, KuklaPerformansları, Masallar, Orta Oyunları, Müzik ve Şiir Dinletileri;sihirbazların, tahta bacakların olduğu farklı dallarda sahne gösterileri ilerenklendirilecek olan Alanya Belediyesi Ramazan Şenliği etkinliklerindemisafirler, Pamuk Şekeri, Osmanlı Macunu, Ramazan Şerbeti, Lokum Türk Kahvesi,Lokma Tatlısı gibi geleneksel tatlar ile karşılanacak. Ayrıca şenlik alanındakurulan stantlarda seramik, çini işleri, kaligrafi sanatı, el oyması kabakişleri gibi geleneksel el sanatlarını icra eden sanatçılar sanatseverler ilebuluşacak.” dedi.

BEDİRHAN GÖKÇE VE DURSUN ALİ ERZİNCANLIGELİYOR

Her hafta ünlü isimlerin misafir edileceği RamazanMeydanı’nda Bedirhan Gökçe ile Müzik ve Şiir Dinletisi, Dursun Ali Erzincanlıile şiir, naat ve kum sanatının icra edildiği Şehrin Sultanları programı,sesleri ve enstrümanları ile gönüllere taht kurmuş TRT’nin sevilen sessanatçıları Abdurrahman Tarıkçı, Uğur Önür, Umut Sülünoğlu sahne alacak.