6 Mart’ta Ali Altay Antalyalılarla buluşacak

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 92’inci yıl dönümünü Ali Altay konseriyle kutluyor. Ali Altay, 6 Mart Pazar günü saat 20.00’de AKM’de Antalyalılar ile buluşacak.

 6 Mart 1930 yılında Antalya’yı ziyaret eden ve ‘Hiç Şüphesiz ki Antalya Dünya’nın En Güzel Yeridir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin yıl dönümü coşkuyla kutlanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 92’inci yıl dönümünde ünlü sanatçı Ali Altay’ı Antalyalılar ile buluşturacak. 6 Mart 2022 Pazar Günü Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecek konser saat 20.00’de başlayacak. Ali Altay, şarkı ve marşlarıyla vatandaşlara keyifli gün geçirtecek.

ATATÜRK SERGİSİ AKM’DE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığı da Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin yıl dönümünde sergi düzenliyor. Kent Araştırmaları Merkezi tarafından hazırlanan “Atatürk Antalya Fotoğrafları” sergisi 6 Mart Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşacak. Ücretsiz gerçekleşecek konsere ve sergi açılışına tüm Antalyalılar davetli.