Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan izcilik faaliyetleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi İzcileri Akseki ilçesi Süleymaniye Mahallesi’nde kamp yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan izcilik faaliyetleri kapsamında izcilik eğitimini bitirerek çeşitli eğitim ve gezilerine devam eden izciler, Akseki ilçesinin Süleymaniye Mahallesi’nde 4 gün kamp yaptı.Kamp Dolu Dolu Geçti 

Akseki kampına 11-15 yaş arasındaki 32 izci, 5 lider ve diğer görevliler katıldı. Dolu dolu geçen kampta, doğada kalma, doğayı koruma, kendini koruma gibi eğitimleri alan izciler futbol, voleybol, satranç gibi oyunlar oynadı, doğada yürüyüş ve yıldız gözlemi yapan izciler  kamp ateşi yaktı.

Tarihi Alanları Gezdiler

İzci liderleri tarafından izcilere Akseki’nin tarihi hakkında da bilgi verildi. Özellikle imarını ve ev planlarını Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat çizdiği Cevizli Köyü ile ilgili de bilgi alan izciler, Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan müze ve çevresi de gezdi. 

Başkan Böcek'e Kamp Teşekkürü

İzciler Sarıhacılar Mahallesinde yer alan Etnografya Müzesi ve Akseki’ye özgü Düğmeli Ev ziyaretleri ile yöreyi tanıdı. Çok keyifli zaman geçirdiklerini dile getiren izciler, bu kampı gerçekleştirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkürlerini iletti.