Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediyesi İzcileri, 14 Haziran Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi izcileri, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek,  Jandarma Teşkilatı’nın 183. Yıldönümünü kutladı. Büyükşehir izcileri ziyaret kapsamında Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi ile bir araya geldi.

JAK TİMİNDEN EĞİTİM

İzcileri ve izci liderlerini Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nın arama kurtarma ekipleri karşıladı. Her türlü doğa ve insan kaynaklı afette görev alan JAK Timi, Büyükşehir izcilerine kısa bir eğitim verdi. İzcilere kısa bir ipli geçiş eğitimi verilmesinin ardından arama kurtarma köpekleri de gösteri yaptı. Jandarma köpeği başarısı ve sevimliliği ile izcilerin ilgi odağı oldu.

İZCİLER KURULUŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

Antalya Büyükşehir Belediyesi adına Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan izciler, izci çakısı ve el feneri hediye ederek, vatanın her karış toprağında gecesini gündüzüne katarak azim ve özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatı’na teşekkür etti.