23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Seçimi sadece İstanbul seçimi olmaktan çıktı ve tüm Türkiye genelinde, 'başkanlık hakkı gasp edildiği' düşünülen CHP'li Ekrem İmamoğlu için büyük bir seferberlik ilan edildi.

ALANYA CHP'DE 'ÜCRETSİZ ULAŞIM' SEFERBERLİK

CHP Gençlik Kolları Alanya İlçe Başkanlığı da İstanbul seçimleri için kolları sıvadı. Yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da oyu olan ve oy kullanmak isteyen, durumu olmayan öğrencilerin gidiş dönüş masraflarının karşılanacak.

İlçe Başkanı Çağdaş Erdem imzalı açıklama "23 Haziran'da Alanya'dan İstanbul'a oy kullanmaya gitmek isteyen, ikameti İstanbul'da olup da şehit dışında yaşayan ve durumu olmayan öğrenci arkadaşlarımızın gidiş-dönüş yol masraflarını karşılacağız" denildi.

CHP Gençlik Kolları Alanya Teşkilatı'ndan 'ücretsiz ulaşım' atağı
CHP Gençlik Kolları Alanya Teşkilatı'ndan 'ücretsiz ulaşım' atağı

TURİSTİK İŞLETMELER, PEGASUS, THY, ONUR AİR, ATLASGLOBAL VE THY...

Özellikle Ege ve Akdeniz'deki tatil beldelerinde İstanbul nüfusuna kayıtlı seçmenler hakkında 'Seçim Günü İstanbulluya Kapalıyız..' şeklinde bireysel ve kurumsal olarak peş peşe açıklamalar yapılıyor. Turistik işletmeler seçim gününe denk gelen rezervasyonlarını para idesi yaparak iptal etmeye başladı.. Başta Pegasus olmak üzere bazı hava yolu firmaların da benzer bir uygulamaya gitti. Pegasus, Onur Air, Atlasglobal, THY seçim tarihini kapsayan biletlere iptal, iade, değişiklik hakkı tanıdı..