Alanya Belediyesi Park ve BahçelerMüdürlüğü’nce her yıl düzenli olarak organize edilen En Güzel Balkon Bahçeyarışması için geri sayım başladı. 6 Mart tarihinde başlayacak olan başvurular8 Mayıs’a kadar devam edecek. Başvuru sırasında tüm katılımcılar, yarışmayakatılmak istedikleri mekanlarının fotoğraflarını elektronik ortamda teslimedecek. Ön eleme dijital teslimler üzerinden yapılacak olup finale kalanyarışma mekanları, jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek.

JÜRİ DEĞERLENDİRMESİ 17-18MAYIS’TA

En güzel balkon bahçe yarışması başvuruları başlıyor
En güzel balkon bahçe yarışması başvuruları başlıyor

Akdeniz Üniversitesi MimarlıkFakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Reyhan Erdoğan, AlanyaBelediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarları Odası AlanyaTemsilcisi Kübra Tuğçe Bekrioğlu, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı FatmaYıldız, Köşe yazarı ve Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu, Fotoğraf Sanatçısı veAFSAK Dernek Başkanı İlhami Yetkin’den oluşan jüri üyeleri, 17-18 Mayıs 2023tarihleri arasında finale kalan katılımcıları değerlendirecek.

YÜCEL: “TÜM VATANDAŞLARIMIZKATILABİLİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem MuratYücel yaptığı açıklamada; “En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması’nındüzenlenme amacı olarak halkın çevreye ve yeşile duyarlılığını artırarak dahayaşanılabilir çevreler, görsel kalitesi artmış kullanışlı mekanlar yaratmahedefi olduğunu belirtti. Bu amaçla yarışmadaki Kategorilerimiz; En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe, En Güzel Çatı ve TerasBahçesidir. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşların, yarışma tarihinekadar Alanya Belediyesi resmi internet sitesindeki başvuru formlarıdoldurduktan sonra (park_bahceler@alanya.bel.tr ) veya WhatsApp (+90 537 990 25 27) üzerinden bilgi alıp, başvuruişlemleri yapılabilecektir” dedi.