Alanya Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak organizeedilen En Güzel Balkon Bahçe Yarışması için başvurular devam ediyor. 11 Marttarihinde başlayan başvurular 13 Mayıs’a kadar devam edecek. Başvuru sırasındatüm katılımcılar, yarışmaya katılmak istedikleri mekânlarının fotoğraflarınıelektronik ortamda teslim edecek. Ön eleme dijital teslimler üzerindenyapılacak olup finale kalan yarışma mekânları, jüri üyeleri tarafındandeğerlendirilecek.

BAŞVURULAR 23-24 MAYIS’TA JÜRİÜYELERİ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLECEK

En güzel balkon bahçe yarışması başvuruları devam ediyor
En güzel balkon bahçe yarışması başvuruları devam ediyor

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj MimarlığıBölüm Başkanı Prof. Dr. Reyhan Erdoğan, Alanya Belediyesi Park ve BahçelerMüdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarları Odası Alanya Temsilcisi Kübra TuğçeBekrioğlu, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı Fatma Yıldız, Köşe yazarı veÇevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu, Fotoğraf Sanatçısı ve AFSAK Dernek Başkanıİlhami Yetkin’den oluşan jüri üyeleri, 23-24 Mayıs 2024 tarihleri arasındafinale kalan katılımcıları değerlendirecek.

UYAR: AMACIMIZ ÇEVREYE VE YEŞİLEDUYARLILIĞI ARTIRMAK

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığıaçıklamada, En Güzel Balkon ve En Güzel Bahçe Yarışması’nın düzenlenme amacıolarak halkın çevreye ve yeşile duyarlılığını artırarak daha yaşanılabilirçevreler, görsel kalitesi artmış kullanışlı mekânlar yaratma hedefi olduğunubelirtti.

Uyar, “Bu amaçla yarışmadaki kategorilerimiz; en güzel balkonve en güzel bahçedir. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşların, yarışmatarihine kadar Alanya Belediyesi resmi internet sitesindeki başvuru formlarıdoldurduktan sonra (park_bahceler@alanya.bel.tr) veya WhatsApp (+90 537 990 2527) üzerinden bilgi alıp, başvuru işlemleri yapılabilecektir.” dedi.