FOOTVOLLEY DÜNYA KULÜPLER KUPASI’NI İSRAİL TAKIMIARENA ALDI

Alanya’nın ev sahipliğinde Uluslararası Footvolley Dünya KulüplerKupası 26-27 Kasım tarihlerinde 11 ülkeden 13 takımın katılımıyla Alanya GalipDere Plajı’nda gerçekleştirildi. Maçları izleyen sporseverlerin arasında Alanya BelediyeBaşkanı Adem Murat Yücel' de  yerini aldı.

 

Türkiye, İsrail,Fransa, Avusturya, Ukrayna, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan,Moldova, Azerbaycan ve Pakistan ülkelerinden katılan takımlar 2 gün boyuncamücadele etti. Final günü oynanan üçüncülük maçında Avusturya’dan Lutzxandreile Almanya’dan FTV takımı karşı karşıya geldi. Maçı 2-1 Almanya’dan FTV takımıoldu. Final maçını ise İsrail’den Arena takımı ve Park FTV takımları oynadı.İsrail’den Arena takımı 2-0 kazanarak şampiyon oldu. Dünya Kulüpler Kupasındaderece yapan takımlar Mayıs ayında Dubai’ de yapılacak olan Süper Finallerekatılmaya hak kazandılar.

Dereceye giren takımlaraödüllerini; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Azerbaycan FootvolleyFederasyon Başkanı Vugar Khalilov, İsrail Footvolley Federasyon Temsilcisi RafiAncona ve organizasyon yetkilileri verdi.