Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerini ağırladı. Başkan Böcek,  engelli bireylerin her zaman emrinde olduklarını belirterek “Sizlerin talep ve görüşlerini alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Antalya Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Karavural ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Engelli dernek ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı toplantıda engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşüldü.

Engelli Vatandaşlarımın Emrindeyiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Muhittin Böcek, “Engelli bireylerimizin yaşadığı sıkıntı ve problemleri biliyorum. 28 yıllık siyasi hayatım boyunca engelli ve engelli bireylerin Antalya’da daha rahat ve konforlu yaşam sürmeleri için çalıştım. Bu kapsamda Konyaaltı Belediye Başkanlığım döneminde de,  meclisimizde kaldırımlar, işyerlerine merdivensiz giriş katı ve engelli tuvaletleri gibi ‘Sağlıklı Kent’ kararı almıştık. Şimdi de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak imar yönetmeliğine eklettiğimiz bir maddeyle, imarla ilgili ruhsat verirken,  engelli vatandaşların erişebilirliğini sağlayacağız. Kararın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un onayından çıkmasını bekliyoruz. Engelsiz bir Antalya hayalimiz var. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak problemlerinizin çözümü noktasında geçmiş tecrübelerimizle birlikte en iyi şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin talep ve görüşlerini dikkate alarak hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Karavural Teşekkür Etti

Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Karavural da talep edenlerle hizmet edenlerin bir araya gelmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Başkan Böcek'e hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.