Bu sene 8.’si, gerçekleşen Alanya Belediyesi LiselerArası Tiyatro Şenliği’ne 4 lise katıldı. Birbirinden güzel oyunlarla dolu dolugeçen şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Profesyonelleri aratmayan oyunlarıyüzlerce öğrenci ve tiyatro sever izledi.

Şenliğin son gününde öğrenciler için ödül veteşekkür töreni düzenlendi. Ödül törenine Alanya Belediye Başkan YardımcısıAbdullah Akbaş, Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, Belediye TiyatrosuOyuncuları, öğrenciler, öğretmenler ve oyuncu öğrencilerin yakınları katıldı.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Ödül töreninde söz alan katılımcı okullarıntemsilcileri yaptıkları konuşmada, sanata ve Liseler Arası Tiyatro Şenliği’neverdiği destekten dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkürettiler. Muhteşem bir şenliği geride bıraktıklarını belirten okul temsilcileri,Alanya Belediyesi’nin düzenlediği bu şenlikle öğrencilere tiyatro sevgisininaşılandığını ve kültürlü, sanatsever yeni bir nesil yetiştirildiğinin altınıçizdiler.

BAŞKAN YARDIMCISI AKBAŞ, “SANAT BİRMİLLETİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş,“Sanat bir milletin olmazsa olmazıdır” diyerek katılımcı okulları tebrik etti.Akbaş, şenliğe katılan okulların her yıl artmasını dilediklerini ifade etti.

MÜDÜR ÇİNAL, “ŞENLİK AMACINA ULAŞMIŞTIR”

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal ise "Geleceğimizinteminatı olan gençlerimizin kendilerini ispat ettiler. Sahne er meydanıdır.Özgüvenlerini görmek kendilerinin ifade etmeleri bizi çok onurlandırdı. Şenliğimizamacına ulaşmıştır. Katılım gösteren emek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
