Cihaz, Patika Engelsiz Yaşam Gönüllüleri DerneğiYönetim Kurulu Üyesi Can Direkçi ve Hürses Ceylan tarafından Alanya BelediyesiBaşkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan'ateslim edildi. Cihaz hakkında bilgi veren Patika Üyesi ve Alanya ÜniversitesiFizyoterapi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Demir, cihazın sporyaralanmaları, engellilik durumları, felç durumları, kas yaralanmalarındatedavi sürecine destek olan, kastaki atrofi oluşumunu önlemeye katkı sağlayanbir fizik tedavi cihazı olduğunu belirterek böylesine kapsamlı bir cihazınAlanya Belediyesi'ne kazandırılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

"PATİKA İLE ALANYA BELEDİYESİ HEPOMUZ OMUZA"

Patika derneği alanya belediyesi’ne kas simülatörü hibe etti
Patika derneği alanya belediyesi’ne kas simülatörü hibe etti

Alanya Belediye Başkanı Nazmi Yüksel’de, geçmişdönemde Patika Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği ile çok başarılı işlere imzaattıklarını, Nilüfer Konseri etkinliği ile Engelli Koordinasyon Merkezinetekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşların kullanımına uygun birminibüs kazandırdıklarını, ayrıca kollarını kullanamayanlar için mimik cihazınıtemin ettiklerini, birçok ihtiyaç sahibi vatandaşa da bu işbirliği neticesindedestek sağlandığını belirtti.

Patika derneği alanya belediyesi’ne kas simülatörü hibe etti
Patika derneği alanya belediyesi’ne kas simülatörü hibe etti

"ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ"

Başkan Yardımcısı Yüksel, devlet ve sivil toplum iş birliğininne kadar önemli olduğunu bu deprem sürecinde bir defa daha gözlemlediklerinibelirterek, "İyi bir iş birliğinin insanların hayatına nasıl dokunduğunugözlemledik, bu nedenle Alanya Belediyesi olarak Sivil Toplum Örgütleri ile buşekilde başarılı iş birlikleri yapmaktan ötürü büyük mutluluk duyuyor,hibelerinden ötürü Patika Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği'ne teşekkürediyorum." dedi.